Siirry pääsisältöön

Tutustu uudistuneeseen Kymenlaakson keskussairaalaan, esittelyvideo julkaistu

Uutiset

Uudistuvaa Kymenlaakson keskussairaalaa esitellään uudella videolla, jonka avulla pääsee tutustumaan uuden sairaalaosan tiloihin ja toimintoihin.

Kymenlaakson keskussairaalan uuteen sairaalaosaan siirtyivät päivystys, teho- ja valvontahoito, sydänvalvonta, leikkaustoiminta, välinehuolto sekä synnytykset ja äitiyspoliklinikka. Toiminta uusissa tiloissa alkoi vaiheittain kesä-heinäkuun vaihteessa 2020. Video on kuvattu kesäkuussa juuri ennen muuttoa, jolloin oli mahdollista kuvata eri puolilla sairaalaa.

Sairaalan yleisen esittelyvideon lisäksi on tehty kolme muuta videota. Videoissa kerrotaan tarkemmin päivystyksen ja synnytysyksikön toiminnasta. Näiden informatiivisten videoiden lisäksi on tehty Making of -video. Nämä videot julkaistaan myöhemmin. Videot löytyvät mm. Kymsoten YouTube-kanavalta. Videoiden tuotanto Mediatehdas Dakar Oy. Videot ovat myös tulossa saavutettaviksi lähiaikoina.

Stiina Kiiveri

Viestintäpäällikkö

040 489 8493

stiina.kiiveri@kymenhva.fi