Siirry pääsisältöön

Näin saavut uudistuneeseen Kymenlaakson keskussairaalaan – katso sisäänkäynnit kartalta

Uutiset
Kartassa sairaalarakennus. Pohjoispäädyssä uudessa sairaalaosassa sijaitsee päivystyksen sisäänkäynti. Heti sen vieressä on infektiopäivystyksen sisäänkäynti yöaikana (22-8). Rakennuksen toisella puolella samassa päädyssä on infektiopäivystyksen sisäänkäynti (klo 8-22). Sairaalarakennuksen eteläpäädyssä on pääsisäänkäynti. Etelässä on myös lastensairaalan siipi, jossa on lastensairaalan sisäänkäynti.

Päivystyksen uudet sisäänkäynnit sijaitsevat uudessa sairaala-osassa.

Infektiopotilaille on päivystyksessä omat sisäänkäynnit.

Synnytysyksikköön ja äitiyspoliklinikalle kuljetaan kello 6.30–19 sairaalan pääsisäänkäynnistä ja kello 19–6.30 uudesta päivystyksen sisäänkäynnistä. Molemmissa tilanteissa hissi kuljettaa tulijat äitiyspoliklinikan aulatilaan.

Huomioithan, että suurin osa poliklinikoista ja osastoista palvelee edelleen vanhassa sairaalarakennuksessa, jonne kuljetaan sairaalan pääsisäänkäynnistä (eteläpäädyssä). Pääsisäänkäynti on auki kello 6.30–19.

Soita aina ensin Päivystysapuun 116 117, kun harkitset lähtöä päivystykseen. Hätätilanteissa soita aina 112.

KoronavirustilanteeN VUOKSI muutokset sisäänkäynneissä ja niiden aukioloajoissa ovat mahdollisia. Kymenlaakson keskussairaalassa toimii myös infektiovastaanotto ja koronanäytteenottopiste (drive-in). Lue ajantasaiset tiedot täältä:

Päivitetty 29.6.2020, jolloin poikkeusjärjestelyt sairaalan sisäänkäynneissä ovat päättyneet ja nämä päivitetyt ohjeet voimassa.
Päivitetty 9.11.2020 ja lisätty linkki www.korona.kymsote.fi-sivustolle.

Liitteet

Uudistuneen Kymenlaakson keskussairaalan sisäänkäyntien kartta

kymen_sairaalat_kartta.pdf, 119 kt, 17.6.2020

Lataa: Uudistuneen Kymenlaakson keskussairaalan sisäänkäyntien kartta pdf