Siirry pääsisältöön

Sädehoitoyksikön laajennus- ja peruskorjausurakan sopimus allekirjoitettiin Rakennusliike Kalevi Suntio Oy:n kanssa

Tiedotteet
Sädehoitoyksikön laajennus- ja peruskorjausurakan sopimus allekirjoitettiin Rakennusliike Kalevi Suntio Oy:n kanssa

Urakkasopimuksen sädehoitoyksikön laajennus- ja peruskorjausurakasta allekirjoittivat Kai Heiskanen (vas.) ja Rakennusliike Kalevi Suntio Oy:n toimitusjohtaja Mika Suntio.Kymsote on allekirjoittanut urakkasopimuksen Kymenlaakson keskussairaalan sädehoitoyksikön laajennus- ja peruskorjausurakasta Rakennusliike Kalevi Suntio Oy:n kanssa torstaina 14. maaliskuuta.

– Urakka on kokonaishintaurakka, jossa kokonaisvastuu on rakennusurakoitsijalla, lukuun ottamatta muutamia erillishankintoja. Näitä ovat esimerkiksi erikseen tilattavat kaksi uutta sädehoitolaitetta, Carea-Sairaalat Oy:n projektijohtaja Kai Heiskanen sanoo.

Sädehoitoyksikön laajennus ja peruskorjaus kestää arviolta 17 kuukautta.

– Urakka on kaiken kaikkiaan pitkäkestoinen ja jakautuu selkeästi kahteen eri vaiheeseen; laajennusosan tekemiseen, jonka työt ovat jo käynnistyneet ja peruskorjausosaan, jonka työt aloitetaan, kun uudet sädehoitolaitteet laajennusosassa ovat käytössä, Heiskanen kertoo.

Rakennustyömaasta aiheutuu erilaisia haittoja useille tahoille. Esimerkiksi tällä viikolla meluhaittoja aiheutuu kallion irtiporauksesta.