Siirry pääsisältöön

Kymensairaalat.fi-sivusto on julkaistu

Uutiset

​Kymenlaaksoon rakennetaan tulevina vuosina kaksi uutta sairaalaa: Kymenlaakson keskussairaala Kotkaan ja Ratamokeskus Kouvolaan.

​​Uunituoreilla verkkosivuilla www.kymensairaalat.fi​ julkaistaan ajankohtaisia uutisia ja tiedotteita uusiin sairaaloihin liittyen. Kerromme, miten sairaaloiden rakentaminen edistyy, sekä esittelemme sairaaloiden tiloja ja toimintoja.​

Molemmat modernit sairaalat on suunniteltu elämään muuttuvien asiakastarpeiden ja kehittyvien hoitokäytänteiden mukaan. Sairaalat tarjoavat nykyaikaiset työskentelytilat suurelle sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten joukolle Kymenlaaksossa. Huippuammattilaiset ja uudet tilat mahdollistavat alueen parhaan hoidon yli 175 000 alueen asukkaalle.

Anni Vakkuri

Viestintäasiantuntija

040 186 6522

anni.vakkuri@kymenhva.fi